divendres, 20 d’abril del 2018

DIA DEL LLIBRE 2018



Benvolguts pares i mares,
Com ja sabeu, el  proper dilluns 23 d’abril és el dia de Sant Jordi. Hem preparat activitats diverses per celebrar aquesta diada, tant a Educació Infantil com a Primària.

  • A les aules es faran contacontes, intercanvis de llibres, tallers de poesia,...
  • A Infantil i Primària, l’AMIPA, muntarà una parada de llibres per a totes les edats, a partir de 5 €. L’horari de venda a Infantil serà de 8:30 a 9:30 i a Primària de 9:00 a 12:30 (pels alumnes) i de 16:30 a 18:30 (per a famílies).
  • Els alumnes de 6è de Primària, durant el matí, vendran  llibres de segona mà a preus que van des de 0,50 € fins a 3 €,  i petits quadres pintats per ells mateixos amb unes frases precioses. La recaptació anirà destinada a cobrir despeses del viatge d’estudi. A la seva paradeta també hi haurà punts de llibre solidaris a benefici de LICENCI (Liga Nacional Contra el Cáncer Infantil) amb una aportació de 2 €.
  • A les 13 h. es farà un acte en el qual entregarem els premis als  “Super lectors” als alumnes de Primària que han realitzat més préstecs a la Biblioteca i l’AMIPA donarà a conèixer el nom dels guanyadors/es dels Jocs Florals. L’entrega de premis serà l’horabaixa a les 17:30 a l’Edifici de Primària.
  • Els alumnes de Primària poden dur els doblers que considereu adients per si volen comprar algun llibre o objecte.



FELIÇ SANT JORDI!